Retourbeleid

U kunt uw wijn bij Franswijnhuis.nl tot 14 dagen na ontvangst retour sturen zonder opgaaf van redenen, wij maken daar geen probleem van! Het artikel moet wel aan een aantal eisen voldoen, zodat wij dit correct kunnen afhandelen.

Het artikel mag niet beschadigd of geopend zijn. Mocht dit wel het geval zijn, dan zullen wij het aankoopbedrag niet terugstorten. Als er niets mis is met uw producten, dan zullen wij uiteraard zo snel mogelijk over gaan tot terugbetaling van het totale aankoopbedrag.

Retourprocedure

U kunt uw wijn, mits deze voldoet aan bovenstaande voorwaarden, retourneren naar ons retouradres:

Franswijnhuis.nl
De Colman 85
2291JM te Wateringen
Nederland

De kosten voor het retourneren van uw wijnen  zijn voor uw eigen rekening. De kosten die zijn gemaakt om het artikel naar u op te sturen worden teruggestort. Hiermee zorgen wij ervoor dat de kosten op een eerlijke manier worden verdeeld.

Let op: U moet er wel voor zorgen dat wij duidelijk zien dat de bestelling van u afkomstig is, bijvoorbeeld door middel van een briefje of aantekening bij te voegen. Hiermee weten wij direct van wie de retourzending afkomstig is, waardoor wij weer zo snel mogelijk kunnen overgaan tot terugbetaling van het totale aankoopbedrag.

Aankoopbedrag terugstorten

Na controle van de geretourneerde wijnen storten wij uw aankoopbedrag zo spoedig mogelijk terug, doorgaans binnen 5 werkdagen, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding.

Heeft u nog een vraag? Neem a.u.b. contact op voor al uw vragen. We zijn telefonisch bereikbaar op het telefoonnummer: 0650275174.

De makkelijkste manier om contact met ons op te nemen is via de livechat op de website (deze staat rechtsonder op iedere pagina). Natuurlijk kunt u ook altijd een e-mail sturen naar het volgende e-mailadres: info@franswijnhuis.nl.