Verzendbeleid

Alle bestellingen worden verstuurd met PostNL. Wij hebben voor PostNL gekozen, omdat dit vervoersbedrijf alle wijnen het veiligst kan bezorgen.

Verzendservice

Wij vonden het nodig om meerdere testzendingen te versturen met verschillende vervoersdiensten. Wij willen er namelijk zeker van zijn dat de wijnen in goede staat aankomen op de vooraf aangegeven locatie. Uit deze testzendingen is gebleken dan PostNL de meest solide partij is voor het verzenden van prachtige wijnen.

Een wijnfles is een kwetsbaar product en voor de inhoud  zijn er veel inspanningen uitgevoerd. Daarom vonden wij het nodig om een dergelijke test uit te voeren. Daarnaast verzenden wij onze wijnflessen in degelijke dozen die speciaal hiervoor bedoeld zijn. Oftewel, wij doen er alles aan om uw wijnen netjes en compleet af te leveren.

Feedback

Wij proberen de risico’s zoveel mogelijk te beperken, maar dat lukt niet in honderd procent van de gevallen. Wij zijn voor een deel overgeleverd aan de professionaliteit en voorzichtigheid van PostNL als het gaat om het versturen van wijn. Wij zien niet het hele proces. Op het moment dat de wijnen worden afgegeven is het aan PostNL om deze in goede staat te leveren.

Maar wanneer u als wijnliefhebber en tevens klant opmerkingen, aanmerkingen of feedback heeft over de verzendservice die wij aanbieden, dan zouden wij dat heel graag willen weten. Als webshop in prachtige Franse wijnen vinden wij het uitermate belangrijk dat u met zo min mogelijk risico’s lekkere wijnen kan bestellen.  Dus laat het ons weten als u enige risico’s ervaart of heeft ervaren. Alvast bedankt.

Verzendtarieven

Wij verkopen prachtige Franse wijnen voor een scherpe prijs. Helaas is het verzenden van prachtige Franse wijnen niet gratis. Dus dit zijn de verzendkosten die wij hanteren voor het verzenden van wijn.

Verzenden met PostNL

Franswijnhuis.nl verzendt alleen naar consument die in Nederland wonen, werken of verblijven. U dient dus altijd een Nederlands adres op te geven.

  • 1 t/m 5 flessen is € 8,95
  • 6 t/m 11 flessen is € 5,95
  • 12 t/m 17 flessen is € 2,95
  • 18 of meer flessen is GRATIS
  • € 100,- of meer is GRATIS

*U kunt altijd alle wijnen per fles bestellen. Oftewel, u kunt uw doos wijn geheel naar eigen smaak samenstellen.

*Uw wijn wordt in alle gevallen binnen vier werkdagen geleverd. Mocht uw wijn onverhoopt toch niet voorradig of niet leverbaar zijn, dan laten wij dat zo snel mogelijk weten.

* Wij hanteren verschillende levertijden. De levertijd staat onder de koopknop van het product. Mochten wij niet erin slagen om deze levertijd te handhaven, dan laten wij dat direct weten.

Verzorgd door PostNL, geregeld door Franswijnhuis.nl

Bij iedere bestelling zijn de volgende zaken geregeld:

  • U krijgt altijd een track en trace code. Deze wordt minimaal één dag voordat het product wordt afgeleverd naar uw opgegeven e-mailadres gestuurd. Wij gebruiken het e-mailadres van uw verzendgegevens die u bij het bestelproces opgeeft. Het is dus belangrijk dat deze gegevens kloppen, want anders weet u niet wanneer uw wijnen worden afgeleverd.
  • U krijgt altijd een ID-check. Dit is wettelijk verplicht. Volgens de drank en horeca wetgeving is het verplicht om klanten die jonger zijn dan 25 jaar om een ID te vragen. Dit geldt ook voor klanten die jonger dan 25 jaar ogen, maar wel al ouder zijn. TIP: wordt er bij u in het dagelijks leven vaak een ID-check uitgevoerd, dan is het belangrijk om uw identiteitsbewijs, rijbewijs of paspoort in de buurt te hebben wanneer de wijnen worden afgeleverd.
  • U zult altijd een handtekening moeten zetten. Als de wijn wordt afgeleverd, dan moet degene die de wijn aanneemt een handtekening zetten. In bijna alle gevallen zal dit geschieden door een handtekening op een elektronisch apparaat van PostNL. Belangrijk om te weten is dat u met een handtekening aangeeft dat de wijn succesvol en zonder schade is afgeleverd.

Eerlijke verzendkosten

Wij verdienen niets aan de bezorgkosten van PostNL. Het is de bedoeling dat de prijzen zo laag mogelijk blijven, zodat het voor u als wijnliefhebber interessant is om uw wijnen via onze webshop te bestellen. Bij ons draait het ten slotte om mooie wijnen verkopen en niet om andere nevenfuncties, zoals het verzenden van pakketten. Bij de kosten voor het verzenden van wijn willen wij daarom zo open en eerlijk mogelijk zijn.

Grote hoeveelheden

Uiteraard is het ook mogelijk om een grote hoeveelheid wijn te bestellen. Grote hoeveelheden van dezelfde wijn liggen niet altijd op voorraad, maar dat kan uiteraard wel geregeld worden. Neem in dit geval even contact met ons op, want dan gaan wij ervoor zorgen dat u veel mooie wijnen krijgt voor een lage prijs.